ROFIX RO - Baia Mare
Imprima
Asistenta Online
Adauga la favorite
Documente
 
Change location

 RÖFIX Polystyrol Dämmplatte EPS F15 SE/S

 

Produs: Polistiren EPS F15 SE/S

Proprietati:

● Izolator termic
● Masă redusă
● Prelucrare foarte uşoară
● Fără hidrocarburi halogenice

Baza:Suprafaţa trebuie să fie curată, tare, uscată, cu priză, fără exflorescenţe, straturi desprinse, straturi de antiadeziv sau alge şi mucegai. Suprafaţa trebuie să corespundă din punctul de vedere al netezimii cu normele naţionale şi toleranţele de netezime pentru pereţi cu suprafaţa nepregătită. Peretele exterior trebuie să fie uscat şi să nu se afle sub influenţa umidităţii care urcă din soclu (hidrofugare). Suprafaţa trebuie să aibă o rezistenţă la tracţiune de minim 0,25 N/mm² nachweisen.

Aplicare: Lipirea plăcilor: mortarul adeziv se aplică în puncte pe margine sau pe mijlocul plăcii, manual sau mecanic. Suprafaţa adezivă necesară de 40% se obţine dacă pe marginea plăcii se realizează o bandă de adeziv de cca. 5 cm pe toată lungimea marginii, iar în mijloc se fac 3 puncte de cca. 15 cm sau trei benzi de câte 5 cm lăţime. Grosimea stratului de adeziv se stabileşte în funcţie de denivelările suprafeţei pe care se aplică plăcile. Tăierea se realizează cu aparate de tăiat Styropor (de ex.Isoboy Typ C cu fir cald) în mod profesional şi exact. Plăcile izolatoare RÖFIX se pozează pe suprafaţa pretratată, de jos în sus, intercalat, drept şi fără distanţă între ele. La lipire, plăcile se vor apăsa suficient şi se vor mişca uşor în stânga şi dreapta. Pentru evitarea punţilor termice, se va avea grijă ca îmbinările să fie perfect etanşe, fără urme de adeziv la suprafaţă. Rosturile în cruce nu sunt permise. LA toate colţurle clădirii, plăcile se vor poziţiona dinţat (cu depăţire de 20 cm). Şi se va avea grijă ca muchiile să fie drepte. La deschiderile clădirii, plăcile se vor rupe. Denivelările se şlefuiesc. Îmbinările cu elemente ale construcţiei care au coeficiente diferite de dilatare se vor realiza cu ajutorul unor profile corespunzătoare, respectiv cu bandă de izolare a rosturilor, pentru etanşarea materialului izolant faţă de ploaie. Plăcile cu grosimi d epeste 20 cm se lipesc la colţurile clădirii şipe partea frontală cu mortar adeziv (de ex.. RÖFIX AC-Contact TEMPO). Eventualele defecte sau distanţe între plăc se vor umple cu materal izolant. Rostruoe de dilatare ale clădirii se vor prelua în sistemul de izolaţie termică cu profile adecvate. Solicitarea mecanică a faţadei (lucrări de şlefuire sau îndibluire) se va realiza doar după scurgerea unei perioade suficiente de uscare (cca 36 de ore).

Depozitare:În loc uscat, ferit de umiditate şi de radiaţie ultravioletă intensivă (soare, lumină). Depozitare max. 12 luni

Se aplica pe exteriorA nu se lucra sub +5 C Descarca fisa tehnica
 
  ROFIX: Construieste inteligent
Copyright 2018 Rofix RO - Timisoara           By to :Vrajadesign
Impressum Sitemap Rechtliche HinweiseSite Credits